Image

Over ons

Zoek & Boek

Texelse vakantieherinneringen maken?

Voor ons was Texel de plek waar we aantal keren per jaar oplaadden en steeds weer met een melancholisch gevoel afscheid van namen. Sinds een paar jaar wonen we op Texel. En hebben we de eilandvakanties verruild voor een compleet leven op Texel. Wij, Hélène en Wil Steenhof, verhuren een schitterend zespersoons huis op Texel. Zodat u net zulke mooie Texelse vakantieherinneringen kunt maken als wij.

Helene en Wil

Het hele jaar Texel

Wegkruipen op de bank terwijl uw handen een kop thee omklemmen en de storm rondom het vakantiehuis giert. Tijdens een wandeling door de duinen ontdekken dat het voorjaar zich fluisterend aandient. Lange lome dagen aan het strand. Zomeravonden op een terras. Foto’s maken in het septemberlicht. Schaduwen langer zien worden, terwijl de spinnen geduldig wachten in hun web. Het warme licht vanuit de restaurants en café’s … Texel is een plek waar je het hele jaar kunt zijn.

Zeeën van ruimte

Dankzij de praktische bouw bevat dit vakantiehuis op Texel zeeën van ruimte voor zes personen. Het huis Hermelijn hebben we voor u nieuw gebouwd tot een gelijkvloers en luxe huis.  Wij zijn wars van standaard meubels, praktische witte serviezen en een onpersoonlijke inrichting. Boekt u bij ons? Dan beloven we dat u uw entree maakt in een stijlvol ingericht vakantiehuis.

Hond mee op vakantie?

Als hondenliefhebbers hebben we gedubt: ‘Kan uw hond mee op vakantie?’ We hebben besloten deze vraag met ‘nee’ te beantwoorden. Omdat we ook kinderen en volwassenen die allergieën hebben, graag een fijne tijd willen bezorgen in ons huis. Wij hopen van harte dat we u mogen ontmoeten op Texel. In ons vakantiehuis en uw tijdelijke thuis op Texel.

Hoe snel bent u op Texel?

Texel is het best bereikbare Waddeneiland van Europa en daar zijn de eilanders trots op. Vanaf Den Helder varen de veerboten van TESO elk uur - en op drukke tijden elk half uur - naar het eiland. De overtocht duurt 20 minuten. Terwijl de veerboot het Marsdiep doorkruist, krijgt u alle tijd om uw beslommeringen achter zich te laten en zich volop te verheugen op een paar heerlijke dagen op het eiland. Welkom op Texel...

Image
Image
Image
hermelijn-maps.jpg